Nieuws bericht

Na de zomer naar de Muziekschool in Wieringerwerf

Per 1 september zullen alle pianolessen worden gegeven aan de muziekschool in Wieringerwerf, binnen de muren van de Cultuurschuur. Een mooi plek om met plezier en passie pianoles te krijgen, en te geven. Aanmelden kan via de website van de Cultuurschuur: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOLC-mKKMFQSXGuxIKXK-EGWDZx2eSAPMQqi3r_olVDxTioQ/viewform. Wie weet zie ik je daar!

Pianolessen weer van start

De individuele muzieklessen mogen weer beginnen! Dit heeft minister Van Engelshoven (minister van onderwijs, cultuur en wetenschap) afgelopen week bevestigd. Voor de pianisten in wording onder ons natuurlijk goed nieuws, want dit houdt in dat de pianolessen bij mij weer van start kunnen gaan, mits de regels van het RIVM in acht worden genomen. Dit houdt o.a. in: handen ontsmetten, toetsen en klinken schoonmaken en zoveel mogelijk de 1,5 meter in stand houden. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Denk er eens over na om pianoles te nemen! In deze tijd misschien juist een leuke afleiding. Stuur bij interesse een bericht via het kopje 'contact'.

Mistral zingt 'knipoog naar de Country'


WIERINGERWERF
- Na een groot succes twee jaar geleden met het themaconcert 'Boudewijn de Groot', geeft het koor Mistral 7 maart opnieuw een themaconcert in de Christus Koning Kerk. Dit keer is het thema 'Een knipoog naar de country'.

Nieuws bericht

Het land van Wieringermeer

WIERINGERMEER – Prins Paljas 1/3 der Meerkoetelaars en zijn hofnar Joris zijn de afgelopen weken de studio ingedoken om te werken aan hun muzikale ‘masterpiece’. Onder muzikale begeleiding van Remi Gunther werd ‘Het land van Wieringermeer’ opgenomen in de Liaison Studio door technicus Alexander Bügel. Bron: https://www.demeerpeen.nl/nieuws/lokaal-nieuws/het-land-van-wieringermeer/

Najaarsconcert: 'Van Bach tot Broadway'.

Na een succesvol eerste concert vorig jaar genaamd "van Bach tot Blues", volgt dit jaar een concert met als titel "van Bach tot Broadway". Remi, en een zestal andere muzikanten, neemt zijn luisteraars mee op een reis door 200 jaar licht klassieke muziek dat bekend in het gehoor ligt, en het is vaak muziek dat ook in films is gebruikt. Via Bach en werken van Händel, Mozart, Beethoven en Schubert reizen we door de tijd en eindigt het programma met een vertolking van 'The West Side Story'. Een toegift volgt met een stuk van de film 'Schindler's List'. http://www.demeerpeen.nl/nieuws/lokaal-nieuws/remi-gunther-speelt-van-bach-tot-broadway/

De BinnenRoute - 19 mei 2019

Over vier dagen vindt 'De BinnenRoute' plaats. NH Nieuws heeft hier een nieuwsitem over gemaakt. Pianist Remy Gunther speelt zijn programma in de Tulpenhoeve. "Ik begin met stukken uit de Romantiek en eindig met Ragtime.

Bron: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/245478/binnenroute-nieuw-cultureel-feestje-in-de-noordkop-ik-hoop-dat-mensen-er-gelukkig-van-worden

Cultuur binnen de Dijken - 19 mei 2019

De jonge pianist Remi Gunther uit Middenmeer verzorgt een optreden voor De BinnenRoute in route 1. Hij zal op een prachtige vleugel een geheel eigen gekozen repertoire laten horen, wat zich vooral richt op de klassieke kant van de muziek. Remi laat horen dat klassieke muziek niet uit de tijd is, integendeel! Het zorgt voor minder stress, tevens voor een betere concentratie en je wordt er nog eens slimmer door!

Bron: Stichting Cultuur binnen de Dijken

Nieuws bericht

Zangavond - 24 maart 2019

Bron: Schagen op Zondag

Nieuws bericht

Cultuur binnen de Dijken - 19 mei 2019

Bron: Stichting Cultuur binnen de Dijken