Altijd al een pianist willen worden?

Bij de pianoles ontvang ik jong en oud, die graag willen worden opgeleid tot pianist. Dat het pianospel niet gebonden is aan leeftijd, bewijst mijn oudste leerling, die inmiddels over de 80 jaar is. Het is geen vereiste dat de leerling moeten kunnen lezen en schrijven. Wel moet de leerling klaar zijn voor de elementaire leeshandeling. Ik hanteer een methode die gericht is op kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Lessen worden aldus gegeven aan zowel beginnend- als gevorderd pianist. Ook zij die jaren niet gespeeld hebben maar weer geïnteresseerd zijn, worden van harte welkom geheten.

Lesgeven op maat

We hanteren een muziekmethode die de basis vormt van de lessen. Samen werken we aan muziekstukken die gepersonaliseerd zijn en voldoen aan het huidige niveau. Na één of meerdere lessen stellen we een plan van aanpak op waaraan we de komende tijd zullen werken. Op die manier zorgen we ervoor dat er enthousiasme wordt gecreëerd voor de lessen, want plezier hebben is het belangrijkste ingrediënt om ver te komen in de muziek!

Voorwaarden en tarieven

Uitsluitend wordt er lesgegeven op de muziekschool van de Cultuurschuur in Wieringerwerf, uitzonderingen daargelaten. Dit is efficiënter en zo kunnen er meer leerlingen geholpen worden bij hun pianospel. Leerlingen kunnen altijd een proefles aanvragen via deze website of de website van de Cultuurschuur om te ervaren of pianospelen voor hen is weggelegd. Het is de uitdaging om tijdens een les op een ontspannen manier datgene eruit te halen wat mogelijk is. Tijdens de lessen is er ook ruimte voor samenspel in de vorm van quatre mains (vierhandig pianospel).

Mocht de leerling onverwacht ziek worden, zal ik geen extra kosten in rekening brengen. Mocht er geen afbericht zijn, maar was de leerling niet in staat te komen, zal ik de kosten wel in rekening brengen. Uiteraard zullen er geen kosten in rekening worden gebracht als ik zelf onverhoopt ziek word of afwezig ben.

De tarieven voor de pianoles voor het jaar 2021-2022 komen neer op:

30 minuten per week: 16,50 euro onder de 21 jaar. Voor volwassenen vanaf 21 jaar ligt dit tarief op 23 euro;

Kijk voor meer info op: https://decultuurschuur.nl/muziekschool/ .


N.B.: de pianolessen worden weer fysiek gegeven in de muziekschool! Mocht je liever online les willen krijgen, kan dit ook bij mij worden gedaan. Neem hiervoor contact op met de Cultuurschuur of stuur een bericht via het contactformulier.